• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Újabb nyertes pályázat: Ipolydamásd és Kóspallag Óvaoda

Nyomtatás

A nyertes projekt címe: Börzsönyvidéki Bölcsőde, Óvoda, Iskola EGYMI Kóspallagi és Ipolydamásdi tagóvoda épületének energiatakarékos felújítása, játszótér kialakítás és eszközbeszerzése

Az óvodák épület korszerű energia-megtakarítási törekvésnek érvényesítésének érdekében került benyújtásra a pályázat, amelyben a nyílászárók és a pótlólagos hőszigetelés felújítása valósulna meg. Az épületek jelenleg korszerűtlenek, elöregedett nyílászárókkal rendelkeznek. A cél volt: az energia megtakarítás, gazdaságos és hatékony működés. Az Ipolydamásdi óvoda nem rendelkezik játszótérrel, amely elengedhetetlen a gyerekek óvodai neveléséhez. Hiányosak mindkét óvoda eszközei, amelyek a pályázat megvalósulása kapcsán pótlásra kerülnek. Ezen kívül az Ipolydamásdi óvoda vizes blokkja is felújításra szorul.

A tervek szerint az elnyert pályázatnak köszönhetően ebben az évben megkezdődhetnek a munkálatok egy szebb, meghittebb környezet megteremtése érdekében.


Képek községeinkből

zeb2.JPG

Időjárás

TÁMOP 3.1.4 Szob

Névnapok

Ma 2018. január 20., szombat, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.

Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása, 2628 Szob, Szent Imre utca 12.

Copyright © 2018 Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása. Minden jog fenntartva. Designed by JoomlArt.com. A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
You are here: